top of page
eerie-scenery-radio-telescope-starry-night.jpg

Over Ons

Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd., leidinggevende producenten in de sectoren van RF-, microgolf- en antenneontwikkeling, bedienen met trots een divers gamma aan industrieën, waaronder defensie, het leger en binnenlandse veiligheid.
 

Naast ons kern aanbod specialiseren Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. zich ook in nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen binnen de RF- en microgolfcomponenten en antenne-oplossingen.

Hierdoor leiden we de markt met onze innovatieve en efficiënte oplossingen.

Onze expertise strekt zich uit tot 40 GHz, hierdoor kunnen wij geavanceerde oplossingen aanbieden voor hoog frequentie toepassingen. We excelleren in zowel build-to-spec als build-to-print diensten, op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke eisen van deze cruciale sectoren. Onze producten zijn ontworpen om betrouwbaar te functioneren onder de meest uitdagende omgevingscondities.
 

Ook elektromagnetische interferentie (EMI) en de werkingsomgeving van onze producten is voor ons zeer belangrijk, wij garanderen dan ook dat onze systemen foutloos werken in ruimtes die gevoelig zijn voor elektromagnetische verstoringen, hoge temperaturen of andere extreme omstandigheden.
 

Met behulp van onze geavanceerde simulatietechnieken leveren de engineeringafdelingen van Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. innovatieve en betrouwbare producten af die de communicatie-, bewakings- en beveiligingsinfrastructuren verbeteren.
 

Onze sterke focus op veiligheid, beveiliging en efficiëntie positioneert ons als een vertrouwde partner in missiekritieke operaties wereldwijd. Onze inzet voor geavanceerde technologie en uitmuntendheid zorgt ervoor dat we aan de voorhoede van onze industrie blijven, de strenge eisen van onze klanten overtreffen en de uitdagingen aangaan die gerelateerd zijn aan EMI en milieuaspecten.
 

We verbinden ons ertoe efficiënte, kosteneffectieve oplossingen te bieden die niet alleen aan de eisen van onze klanten voldoen, maar deze overtreffen, met tijdige levering en de hoogste tevredenheid. Onze aanpak combineert technische vaardigheid met een diepgaand begrip van de behoeften van de sectoren die we bedienen, waardoor Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. essentiële bondgenoten zijn in het bereiken van operationeel succes.

Onze Producten

HF RFDU RF Module2

HF RFDU RF Module2

De HF RFDU RF-module is een onderdeel van de HF RFDU en werkt van 1 tot 30 MHz.

Multichannel Filter Bank

Multichannel Filter Bank

Multichannel Filter Bank in S-Band-ontwerp voor gebruik onder zware omgevingsomstandigheden.

V-UHF RFDU2

V-UHF RFDU2

De P/N V/UHF RFDU is ontworpen om te functioneren als binnen gestuurde apparatuur onder zware omgevingsomstandigheden.

Waarom voor ons kiezen?

Onze Missie:
 

Bij Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. zijn we toegewijd aan het leveren van baanbrekende, disruptieve innovaties, multidisciplinaire oplossingen, out-of-the-box denken en creativiteit.
Wij bieden op maat gemaakte RF- en microgolfcommunicatie- en telemetrieoplossingen, ontworpen voor toepassingen op zee, op het land en in de lucht.
 

Onze focus ligt op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën die voldoen aan een breed spectrum van elektrische en milieuspecificaties, en die tegemoetkomen aan de diverse behoeften van de defensie, binnenlandse veiligheid en civiele markten. Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door het leveren van hoogwaardige oplossingen die zijn afgestemd op de unieke uitdagingen van elke sector die we bedienen.
 

Ontwikkeling van Aangepaste Oplossingen:
 

We werken nauw samen met onze klanten om aangepaste oplossingen te ontwikkelen die precies aan hun specificaties voldoen. We hebben de capaciteit om klanten wereldwijd te bedienen, en beschikken dan ook over de logistieke capaciteiten waardoor we een flexibele levering en implementatie van oplossingen wereldwijd kunnen garanderen.
 

Kwaliteitsborging en Certificeringen:
 

We zijn trots op het bezit van industrie certificeringen zoals AS9100D en ISO 9001, die getuigen van onze strenge kwaliteitsnormen en toewijding aan uitmuntendheid.

Partnerschappen en Samenwerkingen:

Wij geloven in het creëren van waarde door samenwerking. Onze partnerschappen met toonaangevende bedrijven en (academische instellingen - optioneel) stimuleren innovatie, waardoor we voorop blijven lopen op het gebied van technologische vooruitgang. Wij nodigen u uit om te ontdekken hoe onze expertise uw projecten ten goede kan komen, succes verzekerd door ongeëvenaarde oplossingen en ondersteuning.

Casestudies

Casestudie: Masterpiece Technologies samen met Elipse Engineering Ltd ~ Revolutie van de RFDU-Eenheid

Introductie
 

Het RF-team van Masterpiece samen met Elipse Engineering, beide leiders in radiogolventechnologie, stond voor de uitdaging om een Radiofrequentie Distributie Eenheid (RFDU) te vervaardigen die aanvankelijk gespecificeerd was om 5-6U in grootte te zijn met geconectoriseerde componenten. Beide RF-teams, toegewijd aan het overtreffen van verwachtingen, stelden een innovatieve oplossing voor die niet alleen aan de vereisten van de klant voldeed, maar ook een nieuwe standaard voor het productieproces zette.
 

Uitdaging
 

De taak was om een RFDU te ontwerpen die aan strikte grootte specificaties voldeed, terwijl het kosteneffectief, betrouwbaar en efficiënt in warmtebeheer bleef.
 

Oplossing

De RF-teams van Masterpiece Tech en Elipse Engineering ontwikkelden gezamenlijk een innovatieve aanpak door het aanbevelen van de adoptie van componenten met Oppervlakte Montage Technologie (OMT). Deze cruciale keuze resulteerde in de ontwikkeling van een slanke 1U lade, waardoor de grootte van de eenheid effectief gehalveerd werd en de productiekosten aanzienlijk verlaagd werden. Bovendien ontwierpen de ingenieurs een op maat gemaakte Printplaat (PCB) circuit om het nieuwe ontwerp verder te verbeteren.

Implementatie

  1. OMT Integratie:
    Het gebruik van OMT-componenten faciliteerde een aanzienlijke verkleining van de eenheidsgrootte terwijl ook de prestaties verbeterd werden, kosten verlaagd werden, en warmteverspreiding geoptimaliseerd werd.

  2. Aangepast PCB Circuit: Beide RF-teams hebben zorgvuldig een gespecialiseerd PCB-circuit ontworpen dat op maat gemaakt is voor de unieke vereisten van de RFDU-eenheid. Dit op maat gemaakte ontwerp speelde een cruciale rol bij het optimaliseren van elektrische prestaties en algehele functionaliteit.

  3. Kosten-Efficiëntie: Het innovatieve gebruik van OMT-componenten, gekoppeld aan het gestroomlijnde ontwerp, resulteerde in een 50% reductie in productiekosten, waardoor de aanvankelijke verwachtingen overtroffen werden.

  4. Verbeterde Betrouwbaarheid: Het nieuwe ontwerp voldeed niet alleen aan de gespecificeerde elektrische vereisten, maar verbeterde ook de Gemiddelde Tijd Tussen Storingen (GTTS) door verbeterde warmteverdeling en componentefficiëntie.

Resultaten

  1. Grootte Revolutie: Masterpiece Tech samen met Elipse Engineering heeft de RFDU-eenheid succesvol getransformeerd van een 5-6U configuratie naar een ultra-compacte 1U lade, voldoend aan zowel ruimtebeperkingen als industrienormen.

  2. Kostenbesparingen: De implementatie van OMT-componenten en de herontworpen eenheid leidde tot een aanzienlijke 50% reductie in productiekosten, wat significante financiële voordelen biedt.

  3. Betrouwbaarheidsboost: Het geoptimaliseerde ontwerp en efficiënte warmteverdeling resulteerde in een opmerkelijke verbetering in de betrouwbaarheid van de eenheid, wat zorgt voor consistente prestaties onder diverse omstandigheden.

Conclusie

De visionaire aanpak van de RF-teams van Masterpiece Tech en Elipse Engineering voldeed niet alleen aan de aanvankelijke vereisten van de klant, maar zette ook een nieuwe standaard voor de vervaardiging van RFDU-eenheden.
 

Door OMT-componenten te omarmen en het ontwerp opnieuw te definiëren, toonden Masterpiece Tech en Elipse Engineering hun toewijding aan innovatie, kosten-effectiviteit en betrouwbaarheid.
 

Deze casestudie is exemplarisch voor ons vermogen om baanbrekende oplossingen te leveren die conventionele verwachtingen overstijgen en ons positioneren als een industrieleider.

Ondersteuning

Ons toegewijde team bij Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. is toegewijd aan uw succes en biedt uitgebreide ondersteuning en expertise in elke fase van uw project. Wij staan op elk moment voor u klaar om u te assisteren, om een naadloze en succesvolle projectafloop te verzekeren.

Ons Team

Bij Masterpiece Technologies BV en Elipse Engineering Ltd. beschikken onze teams over een schat aan expertise in RF- en microgolftechnologieën, gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van zowel passieve microgolfmodules als actieve digitale en analoge modules.
 

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren professionals, waaronder elektrotechnische en werktuigbouwkundige ingenieurs, RF-technici, antennespecialisten en experts in zowel digitale als analoge RF-technologieën.
 

Daarnaast spelen onze getalenteerde ontwikkelaars en integrators een cruciale rol bij het leveren van omvattende oplossingen.
 

Samen zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van innovatie en het leveren van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten.

Wij nodigen u uit om te ontdekken hoe onze expertise uw projecten ten goede kan komen, succes verzekerd door ongeëvenaarde oplossingen en ondersteuning!

bottom of page