top of page

CNC Frezen & Draaien

U hebt medewerkers nodig met bewezen ervaring om u op de hoogte te houden van de technologie.
Introduction
Equipment
Products
Group 59.png

CNC Frezen & Draaien

Diensten

Masterpiece Technologies specialiseert in de productie van mechanische onderdelen uit een waaier aan verschillende materialen. Er wordt gebruik gemaakt van CNC-gestuurde machines, voorzien van 3, 4 en 5 assen, die in staat zijn tot de hoogste precisie voor aeronautica, ruimtevaart en medische apparatuur.
Ons machinepark bestaat uit 30 hoogtechnologische CNC-machines van toonaangevende merken, zoals Makino en Mazak. We kunnen onderdelen produceren met een maximale afmeting van 1000x500x450 voor freesbewerkingen en tot wel ø400 x 1000 voor draaibewerkingen.

Introduction

Onze draaiafdeling beschikt over hoogtechnologische multitasking machines, die geïntegreerde draai- en freesbewerkingen uitvoeren in verschillende maten.We beschikken ook over Zwitserse automatische draaimogelijkheden voor uiterst complexe en hoge nauwkeurigheids-toepassingen voor prototypes en eender welke serie hoeveelheden.


We zijn gespecialiseerd in het produceren van nauwkeurige metalen componenten in verschillende materialen, inclusief gereedschapsstaal, roestvrij staal, aluminium en magnesium legeringen, brons, messing, keramische materialen, verschillende types bouwkundige kunststoffen zoals PEEK, ULTEM, nylon 66 30 gf en composietmaterialen.

We maken gebruik van de meest geavanceerde software zoals SOLIDWORKS, Solidcam, Cimatron en Gibbscam.Products

Products

For more information about our technology solutions and products, we invite you to contact us.

bottom of page